Gryde med karry og ananas

Spændende gryde med mørt svinekød og friske stykker æble, der fungerer fantastisk med karryen. Endnu friskere bliver retten med det eksotiske præg af syrligt-sød ananas. Bønnespirer giver en god struktur og et sprødt bid.

Til 4 personer
  • svinekød i tern
  • 50 g margarine
  • 2 tsk karry
  • 2 madæbler (i terninger)
  • 500 g bønnespirer
  • 1 ds ananas i tern
  • 1 løg (hakket)
  • 1 l bouillon
  • lidt meljævning

Brænd karryen af i margarine. Svits løget. Tilsæt kødet og brun det lidt. Tilsæt æblerne. Kom bouillon ved. Lad retten småsimre, til kødet er mørt. Jævn sovsen. Til sidst kommes bønnespirer og ananas i. Derefter skal retten ikke koge, kun være varm, fordi der skal være bid i bønnespirerne og ananasen. Serveres med løse ris og brød.

Indsendt af
d.
17.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.02.08.
Kategori: