Thaimad - Opskrifter på thaimad

Himmelske opskrifter på hurtig, kulørt og krydret thaimad. Der er noget for enhver smag, om du foretrækker retter med rejer eller fisk, salater med oksekød eller klassikere med kylling og kokosmælk.


     Lækker ret med kylling, kokosmælk og ris - perfekt thaimad. Panang kylling Skøn opskrift på klassisk thailandsk panang kylling med kokosmælk og bambusskud. Retten er ikke for stærk, den er nem at lave, og så smager den bare suverænt godt med ris til.

     Til 3 personer

     Thai inspireret fisk i fad med kokosmælk. Fisk i fad med kokosmælk Virkelig nem opskrift på fisk og grøntsager i fad med en cremet sauce af kokosmælk, mild rød karry og et strejf af lime.

     Til 4 personer

     Sojamandlerne tager spidskålssalaten til helt nye højder. Spidskålssalat med sojamandler Spændende spidskålssalat med sprøde sojamandler og en skøn thai-inspireret dressing.

     Til 4 personer

     Med en lille smule fløde bliver suppen dejligt cremet. Thaisuppe Ægte thaisuppe med kylling, kokosmælk, karrypasta og mange skønne grøntsager.

     Ingredienser


     Modtag ugens opskrift

     Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.