Kylling cashew

Super nem opskrift på kylling cashew – den lækre thailandske wokret med kylling, cashewnødder og friske grøntsager i en skøn sauce, der smager dejligt af ingefær, hvidløg og soya.

Til 2 personer
  • 300 g kylling
  • 1/2 tsk riseddike
  • 2 tsk sojasauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 2 tsk majsstivelse
  • 3 fed hvidløg
  • 30 g ingefær
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 løg
  • 100 g sukkerærter
  • 100 g cashewnødder
  • smagsneutral olie (til stegning)

Sauce

  • 1 dl vand (kogende)
  • 1 spsk hønsebouillon
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk sojasauce
  • 1 tsk sesamolie

Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom dem i en skål med riseddike, sojasauce, sesamolie og majsstivelse. Lad det marinere i minimum 30 minutter. Klargør resten af ingredienserne i mellemtiden.

Pres hvidløg, og riv ingefær. Skær peberfrugt i mundrette stykker, og snit løgene. Skær evt. enderne af de friske sukkerærter.

Bland alle ingredienserne til saucen.

Kom lidt olie i en wok eller pande. Kom cashewnødderne i, og steg dem et par minutter, til de er gyldne. Tag dem derefter af varmen.

Steg det marinerede kyllingekød i lidt olie, og sæt det til side. Steg peberfrugt, løg og sukkerærter i lidt olie, og sæt så også det til side.

Steg hvidløg og ingefær i lidt olie, og kom så alle de andre stegte ingredienser i. Tilsæt saucen, og lad den stege med et minuts tid.

Server retten med ris til.

Indsendt af
d.
26.04.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.04.18.
Kategori: