Kylling cashew

Super nem opskrift på kylling cashew – den lækre thailandske wokret med kylling, cashewnødder og friske grøntsager i en skøn sauce, der smager dejligt af ingefær, hvidløg og soya.

  • Lækker thairet med kylling og cashewnødder serveret med ris til
  • Den skønne opskrift på kylling cashew er super nem og hurtig at bikse sammen
Til 2 personer
  • 300 g kylling
  • 1/2 tsk riseddike
  • 2 tsk sojasauce
  • 1 tsk sesamolie
  • 2 tsk majsstivelse
  • 3 fed hvidløg
  • 30 g ingefær
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 løg
  • 100 g sukkerærter
  • 100 g cashewnødder
  • smagsneutral olie (til stegning)

Sauce

  • 1 dl vand (kogende)
  • 1 spsk hønsebouillon
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk sojasauce
  • 1 tsk sesamolie

Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom dem i en skål med riseddike, sojasauce, sesamolie og majsstivelse. Lad det marinere i minimum 30 minutter. Klargør resten af ingredienserne i mellemtiden.

Pres hvidløg, og riv ingefær. Skær peberfrugt i mundrette stykker, og snit løgene. Skær evt. enderne af de friske sukkerærter.

Bland alle ingredienserne til saucen.

Kom lidt olie i en wok eller pande. Kom cashewnødderne i, og steg dem et par minutter, til de er gyldne. Tag dem derefter af varmen.

Steg det marinerede kyllingekød i lidt olie, og sæt det til side. Steg peberfrugt, løg og sukkerærter i lidt olie, og sæt så også det til side.

Steg hvidløg og ingefær i lidt olie, og kom så alle de andre stegte ingredienser i. Tilsæt saucen, og lad den stege med et minuts tid.

Server retten med ris til.

Publiceret d.
26.04.18.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem