Kanelsnegle – Opskrift på kanelsnegle

Skønne kanelsnegle med masser af det lækre fyld.

Dej

  • 50 g gær
  • 4 1/2 dl mælk
  • 3 æg
  • 1 tsk salt
  • 6 spsk sukker
  • evt. 1 tsk vaniljepulver eller vaniljesukker
  • 1 kg mel
  • 150 g smør (blødt)

Fyld

  • 400 g smør (blødt)
  • 400 g sukker
  • 6 spsk kanel

Opløs gæren i mælken. Rør æg, salt, sukker og evt. vaniljepulver i.

Ælt skiftevis lidt af smørret og lidt af melet i indtil det hele er kommet i og dejen er jævn. Lad den hæve tildækket i en halv times tid.

I mellemtiden røres ingredienserne til fyldet sammen.

Rul dejen ud og smør fyldet på. Rul den sammen - så stramt som muligt - og skær den i skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir eller i muffinsforme (de hjælper til at holde på fyldet).

Bag kanelsneglene midt i ovnen ved 200 grader, til de er gyldne.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem