Vegetarbøffer

Vegetarbøffer er fyldt med protein og er rigtig gode til aftensmad eller som en del af madpakken. Smager godt sammen med grøntsager og evt. lidt tzatziki.

Til 3 personer
  • 150 g soltørrede tomater (hakkede)
  • 50 g hasselnødder (hakkede)
  • 100 g cashewnødder
  • 150 g revet ost
  • 50 g parmesanost
  • 150 g kikærter (kogte)
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • frisk koriander (hakket)
  • olie til stegning
  • forskellige grøntsager efter smag

Hæld kikærterne i en skål og blend dem groft med en stavblender. Bland dernæst alle ingredienserne (på nær de valgte grøntsager) sammen i en skål og form dem til bøffer.

Læg vegetarbøfferne i et ildfast fad og bag, ved 180 grader, i 25 minutter eller indtil bøfferne er blevet let gyldne og sprøde på ydersiden.
Skær grøntsagerne i strimler eller tern og steg dem på en pande, i lidt olie.

Servér det hele varmt, og gerne med lidt dressing til f.eks. tzatziki.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori: