Marcipanmuffins

Disse lækre muffins med marcipan har en helt særlig lækker smag og konsistens. Snyd ikke dig selv for denne fantastiske opskrift.

Ingredienser
  • 250 g smør eller margarine
  • 250 g marcipan
  • 8 æggehvider
  • 250 g flormelis
  • 1 vaniljestang
  • 150 g hvedemel
  • 150 g chokolade eller nougat

Smelt smør eller margarine ved svag varme i en gryde. Rør marcipan og æggehvider godt sammen (riv evt. marcipanen på et rivejern, så den er nemmere at røre ud). Rør flormelis og kornene fra vanillestangen i dejen. Tilsæt hvedemel og det smeltede smør og rør godt. Sæt dejen på køl i en times tid.
Hak chokoladen. Fyld muffinsformene halvt op med dej, og kom hakket chokolade i. Fyld derefter lidt mere dej i formene, så de er næsten fyldte.
Bag de lækre marcipanmuffins i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter eller til de er gyldne. Når de er kølet af bliver de dejligt sprøde udenpå og bløde inden i.

Indsendt af
d.
04.03.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.03.10.
Kategori: