Hurtige pølsehorn med pizzadej

Der er snydt lidt med de her lynhurtige pølsehorn, for de er lavet med færdiglavet pizzadej, så du ikke selv skal til at bakse med hjemmelavet dej. På den måde kan du have friskbagte pølsehorn klar på under en halv time, og hvem kan stå for det?

Til 22 stk
  • 11 pølser
  • 2 ruller pizzadej
  • 1 dl ketchup
  • lidt mælk (til pensling)
  • evt. sesamfrø (til drysning)

Forvarm ovnen til 200 grader.

Halvér pølserne, og skær evt. enderne af. Skær pizzadejen ud i trekanter, der passer nogenlunde til pølsestykkerne.

Fordel ketchuppen på dejtrekanterne, og placér en pølse på hver trekant. Rul sammen til pølsehorn, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir.

Pensl hornene med lidt mælk, og drys evt. med sesamfrø. Bag dem i 15 minutter i den forvarmede ovn, til de er gyldne.

Indsendt af
d.
21.03.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.03.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem