Spansk brød

Bag et rigtigt dejligt spansk brød med lufttørret skinke og oliven.

Ingredienser
  • 150 g grønne oliven uden sten
  • 125 g lufttørret skinke
  • 450 g hvedemel
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • 25 g gær
  • 3 1/2 dl vand (lunkent)
  • lidt salt
  • 4 spsk olivenolie

Smuldr gæren i vandet og tilsæt salt og olivenolie.

Hak de grønne oliven og skinken fint (det kan evt. gøres i en blender - så går det hurtigere) og rør det i vandet. Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket i en halv times tid.

Form dejen til et rundt brød og bag det en halv times tid ved 220 grader.

Indsendt af
d.
29.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.07.10.
Kategori: