Opskrift på hvidløgsbrød

Italiensk inspirerede hvidløgsbrød med smeltet ost, hakkede tomater og frisk basilikum.

Til 4 personer
  • 1 ciabattabrød
  • 1 dl olivenolie
  • 6 fed hvidløg
  • 100 g revet ost
  • 5 tomater
  • frisk basilikum

Skær brødet i skiver. Rist skiverne i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Pres hvidløgene ned i et glas og hæld olie over. Rør godt rundt.

Kom lidt af hvidløgsolien på de ristede brødskiver. Kom revet ost ovenpå. Sæt dem ind i ovnen igen indtil osten er smeltet.

Skær tomaterne i tern. Kom ternene ovenpå hvidløgsbrødene.

Pynt med frisk basilikum og servér.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori: