Bacontærte

En skøn bacontærte med løg, porrer, æg og creme fraiche. Det er let at lave og er klar efter 45 minutter i ovnen.

Ingredienser
  • 150 g bacontern
  • 1 tærtedej (kan købes færdig eller man kan lave den selv)
  • 1 løg (stort)
  • 3 porrer
  • 3 æg
  • 1 1/2 dl mælk
  • 6 spsk creme fraiche
  • salt
  • peber

Svits baconternene på en pande til de er gyldne, og læg dem derefter på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge overskydende fedt.
Kom tærtebunden i et tærtefad. Hak løg og porrer og fordel dem over tærtebunden.
Pisk æg, mælk, creme fraiche, salt og peber sammen. Hæld blandingen i tærtefadet og drys med baconternene på toppen.
Bag bacontærten i ovnen i ca. 45 minutter ved 220 grader.

Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori: