Kylling i peanutsauce

Måske er peanutbutter og kylling ikke to ting, du umiddelbart forbinder med hinanden. Det kan det hurtigt blive.

Peanutbutterens fyldige smag og den krydrede kombination af chili og kanel går godt i spænd, for ikke at tale om, hvordan blandingen kommer ud af det med den saftige kylling.

Til 2 personer
  • 250 g kylling (f.eks. kyllingebryst)
  • 1 spsk olie eller smør
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 5 tomater
  • 4 spsk peanutbutter
  • 2 dl hønsebouillon
  • chili efter smag
  • kanel
  • salt
  • peber

Skær evt. kyllingekødet i mundrette stykker (afhængigt af hvad du skal bruge retten til). Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Hak løg og hvidløg og svits det med.

Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med peanutbutter, bouillon, chili og kanel. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
28.10.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.10.
Kategori: