Risengrød med letmælk

Risengrød er en fast del af den nordiske juletradition. Det nemt, det er billigt og så er det selvfølgelig helt uundværligt i den kolde vintertid. Glæd hele familien og servér grøden som en lun middagsret i december.

Har du nogle rester til overs, er det let at lave klatkager af dem.

Ingredienser
  • 5 dl grødris
  • 4 dl vand
  • 2 l letmælk
  • 1 tsk salt

tilbehør

  • kanelsukker
  • smør

Bring vandet i kog i en gryde. Tilsæt risene og lad dem koge 2 minutter under låg. Tilsæt letmælken og saltet. Lad risengrøden simre ved svag varme i 40-50 minutter afhængig af ønsket konsistens.

Servér med kanelsukker og en smørklat.

Indsendt af
d.
25.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.11.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem