Grød opskrifter - Opskrifter på Grød

Grød er ofte en billig, lækker og sund spise. Vi har mange dejlige opskrifter på grød til alle lejligheder. Prøv vores opskrifter på frugtgrød, havregrød, risengrød og mange flere.

  God æblemos der f.eks. kan bruges til æblekage og mange andre retter.
  Æblemos

  Super nem opskrift på cremet æblemos med en dejlig sødlig smag og et strejf af vanilje.

  Her er grøden lavet med jordbær.
  Grød

  En dejlig opskrift på grød med bær, som udgør et dejligt mellemmåltid eller en billig hovedret. Kan serveres med eller uden mælk.

  Risengrød er nemt, billigt og går rent ind hos børnene.
  Risengrød

  Risengrød er en klassisk ret som ofte serveres omkring juletid, men som sagtens kan nydes hele året rundt. Det er nemt og billigt og et garanteret hit for alle aldersgrupper.

  Risengrød med det hele til.
  Risengrød med letmælk

  Risengrød med kanelsukker og smørklat er meget populært ved juletid hos hele familien. Nemt og billigt at lave og så smager det jo herligt.

  Nem og hurtig havregrød, der tilberedes i mikroovn
  Havregrød i mikroovn

  Super nem havregrød, der laves i mikroovn, så du slipper for at skulle gøre en gryde ren bagefter. Havregrøden passer sig selv i mikroovnen, og det tager ingen tid at lave.

  Her med smørklat.
  Havregrød

  Havregrød med sukker og smørklat er alle børns (og nogle voksnes) yndlingsmorgenmad. Det er også hurtigt og nemt at lave med denne opskrift.

  Indbegrebet af sommer: hjemmelavet kold rabarbergrød med fløde
  Gammeldags opskrift på rabarbergrød (siet)

  Super lækker opskrift på gammeldags rabarbergrød, hvor klumperne bliver siet fra, så der kun er den rene grød tilbage. Det smager så skønt, og kombinerer på fineste vis det friske med det søde.

  Dejlig krydret havregrød med kanel
  Havregrød med kanel og æble

  Dejlig havregrød med en klassisk sammensætning af kanel og revet æble, der gør grøden krydret, syrlig, cremet og frisk på én og samme tid.

  En portion chiagrød med mandelmælk serveret med friske bær
  Chiagrød med mandelmælk

  Super sund, nem og lækker chiagrød med mandelmælk og et strejf af vanilje, der smager skønt med lidt friske bær på toppen.

  Sund og mættende chiagrød med mango og kokos, der gør grøden ekstra sød og lækker.
  Chiagrød med mango og kokos

  Lækker og cremet chiagrød med mango og kokos, der giver en skøn sødme. Grøden smager som en dessert, men kan sagtens spises til morgenmad.

  Dejlig basisopskrift på havregrød der laves i gryde
  Havregrød i gryde

  God basisopskrift på havregrød, der tilberedes i gryde på bare 5 minutter. Top havregrøden med f.eks. kanelsukker, frisk frugt eller rosiner og mandler.

  Spis den herlige kolde quinoagrød til morgenmad, så er du garanteret en mættende og sund start på dagen.
  Kold quinoagrød til morgenmad

  Nyd denne skønne kolde quinoagrød til morgenmad, når det både skal være nemt, sødt og super sundt. Den er nemlig pakket med proteiner fra skyr og quinoa samt fibre fra havregryn og mandler.

  Varmende chiagrød a la risengrød.
  Varm chiagrød

  Dejlig varm chiagrød, der ligesom risengrød kan serveres med kanel og en smørklat på toppen - den er bare meget sundere.

  Rødgrød med fløde

  Det er meget nemt at lave rødgrød med fløde på trods af det for udlændinge så svære navn.

  Semuljegrød

  Let og ligetil opskrift på semuljegrød med mælk, der serveres med kanel, sukker og smørklat. Grøden er billig og nem at lave.