Bananmuffins

Enkle og luftige muffins med banan- og chokoladesmag. Disse muffins er gode at servere til børnefødselsdag eller andre anledninger hvor man ønsker noget godt og hurtigt.

Til 15 stk
  • 2 bananer (modne)
  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 200 g hvedemel
  • 100 g margarine (smeltet)
  • 125 g mørk chokolade (kogechokolade)

Glasur

  • 1 spsk vand
  • 100 g flormelis
  • chokoladedrys til pynt

Start med at smelte smørret. Imens piskes æg, sukker og vanillesukker til en masse. Bland mel sammen med bagepulver og kanel. Mos bananerne og rør dem ind i æggemassen sammen med melblandingen og det smeltede smør som skal være delvist afkølet.

Grovhak chokoladen og rør i til sidst. Fordel blandingen i muffinsformene. Sættes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Når muffinsene er afkølet laves glasuren som lægges ovenpå hver muffin og strøes med chokoladepynt på toppen før glasuren er tør.

Indsendt af
d.
07.03.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.03.11.
Kategori: