Champignontærte

En let opskrift på champignontærte med løg, æg og hytteost som smager fortryllende.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 tærtedej (kan købes færdig i supermarkedet eller laves fra bunden)
  • 250 g champignoner
  • 2 løg
  • 4 æg
  • 500 g hytteost
  • salt
  • peber

Sæt ovnen på 200 grader. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løgene.
Pres tærtebunden ned i en tærteform, og fordel løg og champignonskiver over bunden. Forbag tærtebunden i 5 minutter i ovnen - så kan noget af væsken i champignonerne også fordampe.

I mellemtiden røres æg, hytteost, salt og peber sammen. Hæld æggemassen over den forbagte tærtebund, og sæt champignontærten tilbage i ovnen i ca. 45 minutter, så den kan bage færdig.

Indsendt af
d.
13.05.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.05.11.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem