Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Juleboller

Opskrift på dejlige juleboller som alle kan lave og gør den søde juletid endnu bedre.

Ingredienser

til 10 personer
  • 3 dl mælk (lun)
  • 1 dl fløde
  • 75 g margarine
  • 75 g gær
  • 2 dl flydende honning
  • ca. 650 g mel

Varm mælken lidt op. Kom fløden i. Smelt margarinen i en gryde og kom den op i. Smuldr gæren op i og rør godt, til gæren er helt opløst.

Kom den flydende honning i og rør rundt. Kom mel i og ælt dejen til den bliver smidig og luftig. Form bollerne og lad dem hæve i 45 min.

Tænd ovnen på 200 grader.

Bages i ca. 15-20 min. alt efter størrelsen på bollerne.

Opskriften kan også bruges som almindeligt julefranskbrød.

Annonce
Publiceret d.
11.11.11.
Kategori:
Madopskrifter ›
Bageopskrifter ›
Boller
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Isabella Holst
Opskrift af Isabella Holst
Annonce

Flere lækre opskrifter

Brydebrød i bradepande
Gulerodsboller med solsikkekerner
Æbleboller
Gulerodsboller
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023