Glaserede forårsløg

Forårsløg - også kaldet springløg ("spring onion") tilhører løggruppen "kepaløg", og i Indien betragtede man løg som et helligt symbol på evigheden på grund af de lagdelte skæl. Forårsløg er saftige, sprøde, har en mild løgsmag og kan spises både i rå og tilberedt tilstand.
Disse glaserede forårsløg er karamelliseret, hvilket giver løgene et touch af sødhed.
Spis disse skønne løg som tilbehør til dine kødretter.

Til 2 personer
  • 4 forårsløg
  • 2 spsk smør
  • 1 dl æbleeddike (eller anden eddike)
  • 1 spsk sukker

Smelt smørret i en gryde. Svits løgene deri et øjeblik og hæld eddike og sukker over.

Hvis det er nogle store forårsløg kan du lade dem simre under låg i 5 minutter til løgene er kogt møre, og derefter tage låget af.

Kog al væsken væk, så forårsløgene glaseres.

Indsendt af
d.
25.06.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.06.12.
Kategori: