Pasta i champignonsauce

Hvem siger, at et lækkert aftensmåltid skal være besværligt? I denne pastaret med champignonsauce suppleres pastaen med nogle af de ting, der klæder den bedst: Flødesauce, løg, stegte champignon samt et dekorativt drys persille.

Ingredienser
  • bacontern
  • persille (Frisk)
  • 2 rødløg
  • 25 g smør
  • 200 g champignoner
  • 2 1/2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • groft salt
  • peber (nykværnet)
  • 400 g pasta (gerne frisk)

1.Skræl og hak rødløgene. Smelt smørret i en kasserolle og kom løgene i.
2. Halver champignonerne og læg dem ned til rødløgene. Lad dem stege i ca 3 min.
3. Hæld grøntsagsbouillonen i. Lad sovsen koge forsigtigt uden låg i 5 min.
4. Hæld piskefløden i sovsen og lad det koge i yderligere 5 min.
5. Steg imens baconterningerne og kog pastaen.
6. Hæld den kogte pasta i sovsen og læg baconterningerne og persillen på toppen.
7. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem