Taco-skaller med avocadodressing

En kødfri tacovariant. Men bare rolig, den er ikke kedelig af den grund! Den simple salat giver et saftigt, dugfriskt udtryk, mens den cremede avocado-dressing går perfekt til de sprøde tacoskaller og tilfører den helt rigtige, spicy smag.

Avocadodressing

  • 2 avocadoer (Modne)
  • citronsaft
  • 1 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 2 salatløg (Finthakket)
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 1 tomat (hakket)
  • 3 stænk tabasco
  • 1/2 tsk groft salt

Salat

  • 4 dl icebergsalat
  • 2 tomater
  • 2 dl majs (konserves)
  • 8 tacoskaller

Skær avocadoerne over på langs og tag stenene ud. Kødet tages ud og presses igennem en si. De øvrige ting til dressingen kommes i og det røres sammen. Smag på det og tilsæt evt. yderligere tabasco, salt eller citronsaft efter smag.

Icebergsalat strimles fint, tomater hakkes og det blandes med majskerner i en skål. Tacoskallerne lunes som det er angivet på pakken. Tacoskaller, salat og dressing serveres sammen.

Dressingen skal helst bruges kort tid efter den er lavet, da den ellers kan blive misfarvet.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: