Æggemuffins med pølser

Rigtig gode æggemuffins med pølser, tomat og purløg. Populære hos både børn og voksne, og velegnede til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. De kan fryses så lav en stor portion.

Til 12 stk
  • 8 æg
  • 200 g hytteost
  • 4 pølser
  • 200 g cherrytomater eller lignende
  • 1 bdt purløg
  • salt
  • peber
  • evt. lidt olie til at smøre muffinsformene

Slå æggene ud i en skål og pisk dem lidt med en gaffel. Bland hytteosten i.

Skær pølserne i skiver. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skyl ligeledes purløget og hak eller klip det fint.

Bland pølser, tomater og purløg i æggemassen og krydr med salt og peber. Smør evt. muffinsformene med lidt olie inden fyldet fordeles i dem. Formene skal kun fyldes 3/4 op, så der også er plads til at de kan hæve lidt.

Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter (afhængig af ovn).

Indsendt af
d.
21.12.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.12.16.
Kategori: