Opskrifter med æg - Æg opskrifter

I denne kategori har vi samlet opskrifter med æg som den primære ingrediens. Hvad enten du har lyst til at lave æggekage, omelet eller for eksempel røræg så har vi masser af gode æg opskrifter.

Kombinationen af æg og skinke smager virkelig godt
Æg i muffinsforme

Skøn opskrift på æg, der bliver bagt i muffinsforme beklædt med tynde skiver af skinke. Simpelt og virkelig lækkert til enten brunch, frokost eller morgenmad.

De hårdkogte æg med cremet fyld og sprød bacon på toppen.
Æg med fyld og bacon

Lækre halve æg med fyld af æggeblomme, mayonnaise og dijonsennep samt sprød bacon og skønne cherrytomater på toppen. En fantastisk lille servering.

Pocherede æg i en utroligt velsmagende tomatsauce er essensen af denne nemme italienske ret.
Nem italiensk ret med æg i tomatsauce

Fantastisk italiensk ret med pocherede æg i en skøn tomatsauce, der smager herligt af hvidløg og parmesanost. Retten er ultra hurtig og kan være klar på et kvarter.

Dejlige æggemuffins med blomkål indeni og bacon på toppen
Æggemuffins med blomkål

Dejlige æggemuffins, der er fyldt med blomkål og pyntet med sprød bacon på toppen. De er super gode i madpakken, og de kan også bruges som forret eller til frokost.

Denne ret er nem at lave, men det kan godt tage lidt tid før æggekagen er gennembagt, så hav tålmodighed.
Æggekage

Denne ret er nem at lave, og billig at købe ind til. Med vores populære opskrift opnår du den karakteristiske lette og luftige smag.

Lækker hjemmelavet karrysalat
Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.

Nem, hurtig og super lækker æggesalat!
Æggesalat

Æggesalat er fast inventar til jule- og påskefrokosterne, men er også god til hverdag. Denne laves med cremet flødeost og kvark, som giver en helt særlig smag.

Brunch indeholder æg og bacon, men hvad med at kombinere de to?
Brunch æg i ovn

Servér en lækker omgang brunch i form af æg, tomat og bacon i én skål, så det hele bages sammen i ovnen. Det smager fantastisk og er ovenikøbet supernemt.

Tarteletter er en oplagt ret, hvis du har en rest af kyllingekød.
Mad til påskefrokost

Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.

Den fedtfattige æggesalat på en stykke rugbrød.
Fedtfattig æggesalat med skyr

Cremet og mættende æggesalat med skyr - fedtfattig - uden at det går ud over den gode smag.

Perfekt til frokostbordet.
Hjemmelavet æggesalat

En hjemmelavet æggesalat er noget af det bedste at putte på brødet og til det kolde bord. Her har du opskriften.

Hjemmelavet kartoffelmos med æg og smør.
Kartoffelmos med æg

Luksus kartoffelmos med æg, der gør den ekstra cremet. Fantastisk tilbehør til alt fra gullasch, kødsovs og andre gryderetter til kylling og pølser.

Maskeret blomkål er virkelig en skøn 80'er ret
Maskeret blomkål med rejer

Dejlig nem opskrift på maskeret blomkål med friske rejer, kogte æg, solmodne tomater, fine ærter og den lækreste creme fraiche dressing med dild.

Ultra lækker og nem forret med blancherede grønne asparges toppet med æg og ørredrogn.
Nem forret med grønne asparges og æg

Dejlig nem forret med friske grønne asparges, der toppes med cremede æg vendt med dild. Hele herligheden pyntes med lækre ørredrogn, der løfter retten til nye højder.

Luftig og lækker gratin med skinke og grøntsager samt purløg for et ekstra pift.
Nem gratin med skinke og grøntsager

Ekstra nem gratin med skinke og grøntsager samt mornaysauce, så man slipper for at lave den klassiske opbagning. Resultatet er en dejlig hverdagsgratin uden besvær.