Amerikanske cookies

Du behøver ikke sætte tid af til hævning og ikke mange minutter af til bagning i ovnen, så der er heldigvis ikke langt fra start til mål: At sætte tænderne i de sprøde vidundere fyldt med bløde chokoladestykker og knasende mandler.

Til 20 stk
  • 50 g kogechokolade
  • 50 g mandler
  • 40 g sukker
  • 15 g brun farin
  • 30 g smør med stuetemperatur (IKKE Kærgården eller andre blandingsprodukter)
  • 1 æg (lille)
  • 1 dl hvedemel
  • 1 knsp salt
  • 1 knsp natron
  • 1 tsk vaniljesukker

Hak chokoladen og mandlerne.

Kom sukker, farin og smør i en skål og pisk godt.

Kom æg i og pisk.

Sigt mel i og rør med en grydeske. Kom herefter salt, natron og vaniljesukker i og rør.

Kom mandlerne i og rør, vend til sidst chokoladen i.

Læg små klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. De amerikanske cookies bages i 7-10 minutter ved 175 grader. De er stadig bløde når de kommer ud af ovnen, men bliver dejligt sprøde, når de er kølet af.

Småkagerne skal opbevares i en lufttæt kagedåse, så de ikke bliver bløde.

Indsendt af
d.
03.04.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.04.13.
Kategori: