Bagt laks i ovn

Denne opskrift på laks i mornaysauce er super nem, og den passer bare sig selv i ovnen. Tilbehøret er valgfrit, men laksen smager rigtig dejlig sammen med pasta i mornaysauce.

Til 2 personer
  • 400 g laks
  • 1/4 l mornaysauce
  • 50 g revet parmesanost
  • peber

Tilbehør

  • 180 g pasta
  • 1/4 l mornaysauce
  • 1/2 citron
  • salt

Forvarm ovnen til 190 grader.

Kom laksen i et ovnfast fad med skindsiden nedad. Hæld mornaysaucen over laksen, så den dækker helt. Drys parmesanosten henover, og drys med peber.

Bag laksen i ca. 30 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.

Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Kom mornaysauce i i en gryde, og varm den igennem. Pres saften fra citronen, og bland den med den nu lune mornaysauce. Kom den kogte pasta op i mornaysaucen, og anret den derefter i dybe tallerkener.

Læg den bagte laks på toppen af pastaen, og server med det samme.

Indsendt af
d.
19.04.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.04.16.
Kategori: