Bananmuffins med Nutella

De her lækre bananmuffins med Nutella er ikke bare nemme at lave, de smager også skønt. Nutella og banan passer bare SÅ godt sammen, og så tilføjer chokoladestykkerne lidt knas til de luftige muffins.

Til 12 stk
  • 150 g smør
  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 3 bananer
  • 250 g hvedemel
  • 2 1/2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 50 g mørke chokoladeknapper
  • 70 g Nutella

Forvarm ovnen til 190 grader.

Smelt smørret ved lav varme, og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker luftigt i en skål. Mos bananerne grundigt med en gaffel, og rør dem i æggesnapsen.

Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i en skål, og sigt halvdelen i dejen. Vend det forsigtigt i med en dejskraber, og rør herefter halvdelen af smørret i. Sigt den sidste halvdel af melblandingen i, og vend det i dejen. Rør det sidste smeltede smør i, og tilsæt chokoladeknapperne.

Fyld dejen i muffinsforme, til de er halvt fyldte. Fordel halvdelen af Nutellaen ovenpå, og fyld mere dej på, til formene er lidt mere end 3/4 fyldt. Fordel det sidste af Nutellaen i formene, og brug et træspyd eller en lille kniv til forsigtigt at blande Nutella og dej sammen, til du har et fint marmoreret mønster.

Bag dine bananmuffins i ca. 15-16 minutter, eller indtil de er gennembagte og gyldne på toppen.

Se også:
Denne svampede banankage med den lækreste Nutella-creme - den er slet ikke til at stå for.

Indsendt af
d.
06.04.17.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften på bananmuffins

pr. muffinhele portionen
Kalorier319 kcal3827 kcal
Kulhydrat41 g487 g
Protein5 g57 g
Fedt15 g178 g
Indsendt af
d.
06.04.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem