Bananpandekage i ovn

Stor bananpandekage der bliver bagt i ovnen - så det er ekstra nemt. Bagepulver gør den dejligt luftig og vaniljepulver (eller vaniljesukker) fremhæver bananernes sødme.

Til 2 personer
  • 2 bananer
  • 2 æg
  • 2 spsk havregryn
  • 6 spsk hvedemel (strøgne)
  • 1 tsk vaniljepulver eller vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • lidt smør til at smøre fadet

Skræl bananerne, bræk dem i mindre stykker og kom dem i en skål. Slå æggene ud i skålen og tilsæt havregryn, hvedemel, vaniljesukker og bagepulver.

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).

Smør et ildfast fad med lidt smør (jeg brugte et på 30x20 cm). Blend pandekagedejen med en stavblender og hæld den i fadet.

Sæt fadet i ovnen og bag pandekagen i ca. 11-13 minutter.

Indsendt af
d.
27.02.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.02.19.
Kategori: