Bananpandekager uden mælk

Søde og dejlige bananpandekager uden mælk, der kan laves med blot fem ingredienser. Pandekagerne er nemme at lave, og så stiller de selv den værste lækkersult. Mums!

Til 6 stk
  • 2 æg
  • 2 bananer
  • 10 friske dadler (uden sten)
  • 1/2 dl havregryn
  • 1 tsk vaniljepulver
  • fedtstof til stegning (f.eks. kokosolie, smør eller olie)

Kom æg, bananer og dadler i en minihakker, foodprocessor eller blender, og blend det sammen til en ensartet masse.

Hæld havregryn og vaniljepulver i, og lad det stå og trække lidt, så havregrynene bliver bløde. Blend igen.

Hæld massen op i en lille skål - så er du klar til at stege dine pandekager.

Kom lidt fedtstof på en pande, og steg pandekagerne ved middelvarme. Lad dem stege godt på den ene side, inden du vender dem, så de ikke går i stykker.

Servér pandekagerne, som de er, f.eks. med frisk frugt og skyr til eller med lidt sirup.

Indsendt af
d.
08.08.17.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
08.08.17.
Kategori: