Brunch æg i ovn

En tomatskive i bunden, bacon langs kanten og æg i midten - vupti, så er der lækker brunch i en skål. Det er både nemt og smager vildt godt. Servér som en let morgenmad med ristet rugbrød eller som en del af en større brunch.

Til 2 stk
  • 2 skiver tomater
  • 3 skiver bacon
  • 2 æg
  • salt
  • peber
  • rugbrød

Læg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen. Placér halvanden skive bacon langs kanten, så hele kanten er dækket. Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber.

Bag dine brunch-æg i ovnen ved 200 grader i ca. 13-15 minutter, til æggene ikke er flydende mere.

Servér dine brunch æg med ristet rugbrød.

Indsendt af
d.
10.02.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.02.17.
Kategori: