Creme fraiche dressing med krydderurter

Den her creme fraiche dressing er spækket med friske krydderurter, der skaber en helt fantastisk smag. Dressingen kan serveres til et hav af forskellige ting, såsom kød, fisk, som dip til chips eller som salatdressing.

Til 1 portion
  • 1 bdt dild
  • 1 bdt purløg
  • 1 bdt persille
  • saft af 1 citron
  • 1/2 l creme fraiche 18 %
  • 2 spsk dijonsennep
  • salt

Hak krydderurterne fint, og kom dem op i en skål. Pres citronsaften over.

Tilsæt creme fraiche og sennep, og rør rundt. Smag til med salt.

Creme fraiche dressingen har rigtig godt af at trække lidt, så smagen fra krydderurterne kommer til deres ret.

Den kan med fordel bruges som en kold sovs til kød og kartofler, og den passer til alt fra fisk og kylling til oksekød og svinekød. Derudover kan den bruges som dip til grøntsager eller chips.

Indsendt af
d.
31.08.18.
Kategori:

Hvor mange personer?

Denne opskrift giver som udgangspunkt en stor portion. Skal man f.eks. servere dressingen til nye kartofler, er der nok til 6-8 personer i én portion.

Indsendt af
d.
31.08.18.
Kategori: