Dadelkugler med havregryn

Gode dadelkugler med friske dadler, havregryn og kakao samt mandler, som giver lidt struktur. Lette at lave.

Til 30 stk
  • 300 g friske dadler (vægt efter stenene er fjernet)
  • 80 g mandler
  • 2 spsk kakaopulver
  • 2 dl havregryn

Fjern stenene fra dadlerne og blend dadlerne i en minihakker eller foodprocessor sammen med mandler og kakao. Det kan være en god idé at køre det af flere omgange, afhængig af hvor kraftig din minihakker er.

Kom blandingen i en skål og ælt halvdelen af havregrynene i. Form dadelkuglerne og rul dem i den anden halvdel af havregrynene.

De kan spises med det samme, eller opbevares i køleskabet i en tæt dåse eller beholder.

Indsendt af
d.
17.06.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.06.16.
Kategori: