Dressing til cæsar salat

Virkelig lækker cæsardressing med den helt rigtige smag, selvom den er uden ansjoser. Den hjemmelavede version er endda super nem og hurtig at røre sammen.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Cremet og utrolig lækker dressing, der er klar til at gøre en cæsar salat uimodståelig
Til 2 personer
  • 100 g mayonnaise
  • 1 1/2 tsk worcestershire sauce eller engelsk sauce
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 15 g parmesanost
  • 1 spsk vand
  • lidt hvidløg (fintrevet)
  • salt
  • peber

Rør mayonnaise sammen med worchestershiresauce (eller engelsk sauce), citronsaft og dijonsennep.

Riv parmesanen fint, og rør det i dressingen sammen med vandet.

Smag til med salt, peber og fintrevet hvidløg. Hvidløg er meget stærkt, når det rives, så kom lidt i ad gangen, til du synes, hvidløgssmagen er tilpas.

Tip:
Parmesanen kan godt give dressingen en lille smule grynet struktur, så hvis du vil have en helt glat dressing, er det en god idé at blende den.

Indsendt af
d.
07.06.21.
Kategori:

Skal der ikke ansjoser i?

Jeg har lavet dressingen, så den får den helt rigtige smag uden ansjoser, men vil du gerne have dem i alligevel, kan du sagtens blende 1 enkelt filet i dressingen.

Fakta om opskriften

Oprindelse: Det amerikanske køkken
Måltid: Tilbehør
Smag: Parmesan, hvidløg, sennep, citron
Samlet tid:

Næringsindhold for dressingen

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier530 kcal396 kcal793 kcal
Kulhydrat2 g1 g3 g
Protein4 g3 g6 g
Fedt57 g43 g85 g
Hvor mange stjerner giver du?
Stem