Eksotisk kylling

Denne eksotiske ret med kylling og grøntsager smager skønt og er dejligt fyldig. Frisk koriander giver den lige et ekstra pift, mens kokosmælk og fløde gør den super cremet. Alt i alt en rigtig lækker kombination.

Til 4 personer
  • 650 g kyllingebryst
  • 3 løg (små)
  • 2 fed hvidløg
  • smør til stegning
  • ca. 1 1/4 dl fløde
  • 1/2 ds kokosmælk
  • 2 gulerødder
  • 1/2 squash
  • 1 bdt frisk koriander
  • 1 spsk honning
  • karry
  • salt
  • peber

Skær kyllingebrysterne i mindre stykker. Hak løg og hvidløg, og steg det i lidt smør ved svag varme, til løgene er klare. Skru lidt op for varmen, kom kyllingestykkerne på panden, og brun dem af.

Hæld fløde på panden, når kyllingen er næsten gennemstegt. Tilsæt også kokosmælken (hvis den er delt i en fed del og en vandet del, så vælg den fede del, der ligger i toppen af dåsen).

Skræl gulerødderne, og brug en kartoffelskræller til at lave tynde gulerodsstrimler. Skær squashen i små tern, og tilsæt både squash og gulerødder til panden.

Hak koriander fint, og kom det i retten sammen med honningen. Smag til med karry, salt og peber. Lad retten stå og simre lidt, så den tykner en smule.

Servér f.eks. den eksotiske kyllingeret med ris til.

Indsendt af
d.
01.02.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.02.17.
Kategori: