Fyldte bagte peberfrugter med skinke - super nem opskrift

Ekstra nem opskrift på bagte peberfrugter fyldt med en lækker blanding af skinke, tomatsauce og mornaysauce. Hele molevitten toppes af med mozzarellaost og friske tomatskiver. De tager kun 5 minutter at forberede og passer sig selv i ovnen efterfølgende.

Til 2 personer
  • 2 peberfrugter
  • 175 g skinke
  • 100 g mornaysauce
  • 200 g tomatsauce
  • 1/2 tsk oregano
  • 50 g mozzarella ost
  • 1 tomat (lille)

Forvarm ovnen til 200 grader.

Halvér peberfrugterne, og fjern kernerne og de hvide hinder forsigtigt. Læg de halve peberfrugter i et ildfast fad.

Bland skinke, mornaysauce, tomatsauce og oregano, og fyld det i peberfrugterne. Drys med mozzarellaost.

Skær tomaten i skiver, og læg dem ovenpå. Drys evt. med lidt ekstra oregano.

Bag peberfrugterne i 20-25 minutter. Hvis osten begynder at blive for mørk, kan du dække fadet med sølvpapir.

Indsendt af
d.
12.10.18.
Kategori:

Næringsindhold for de fyldte peberfrugter

pr. personhele portionen
Kalorier332 kcal664 kcal
Kulhydrat18 g36 g
Protein27 g54 g
Fedt16 g31 g
Indsendt af
d.
12.10.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem