Fyldte peberfrugter med ris og oksekød

De her utroligt gode fyldte peberfrugter er propfyldt med smag fra ris og oksekød samt kidneybønner, majs og tacokrydderi. Og så er der selvfølgelig smeltet cheddarost på toppen, så de bliver ekstra lækre.

Til 8 personer

Fyld med ris og oksekød

  • 1 bdt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 spsk olie
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 spsk tacokrydderi (færdigkøbt eller hjemmelavet)
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds kidneybønner i chilisauce
  • 1 ds majs
  • 500 g ris (kogte)
  • salt
  • peber

Derudover

  • 8 peberfrugter
  • 200 g cheddarost
  • creme fraiche (til servering)

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre retter, der passer sig selv i ovnen.

Fyld med ris og oksekød:
Skyl forårsløg, og snit dem fint. Gem evt. lidt af toppene til at pynte med. Hak hvidløg fint. Skyl peberfrugterne, og skær dem i små tern.

Varm olien op ved middel varme i en stor gryde eller pande med høje sider. Svits forårsløg, hvidløg og peberfrugter i ca. fem minutter. Skub det til side på panden, og skru lidt op for varmen.

Kom oksekødet på panden eller i gryden, og brun det godt af. Tilsæt tacokrydderi, og lad det svitse med et par minutter. Tilsæt både hakkede tomater, kidneybønner, majs og kogte ris, og tag fyldet af varmen. Smag til med salt og peber.

Klargøring af de fyldte peberfrugter:
Halvér peberfrugterne, fjern kerner og de hvide membraner, og læg dem op i et stort fad eller en bradepande. Fordel fyldet i de halve peberfrugter.

Bag dem i 15 minutter ved 200 grader. Tag dem ud, og drys cheddarosten udover. Giv dem herefter yderligere 15 minutter, til osten er smeltet og gylden.

Servér evt. de fyldte peberfrugter med creme fraiche på toppen og lidt af de fintsnittede forårsløg som pynt.

Indsendt af
d.
21.06.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.06.17.
Kategori: