Fyldte peberfrugter

Ovnbagte peberfrugter fyldt med alt, hvad sanserne begærer: Ris, kalkun og skøn smag fra sødmefyldt muskatnød og frisk persille. De er nemme at lave, men skal stå en time i ovnen. Her er det dog blot at vente (og glæde sig).

Til 4 personer
  • 6 peberfrugter
  • 1 løg (stort)
  • 400 g hakket kalkunkød
  • 1 1/2 dl ris
  • 1 dl vand
  • 2 spsk persille (hakket)
  • lidt revet muskatnød
  • salt
  • peber
  • evt. sojasauce for at salte retten

Rengør peberfrugterne, del dem på langs og fjern kernerne. Skræl og hak løget. Steg kødet i en gryde ved høj temperatur. Kom derpå løget i.

Rens risene og put dem i gryden. Hæld vandet i og tilsæt persille, muskatnød, salt, peber og evt. lidt soja. Lad det koge ved lav temperatur i et kvarters tid. Tag det af varmen og lad det stå lidt.

Tag et ovnfast fad og kom de halve peberfrugter heri. Kom fyldet i peberfrugterne. Kom en smule vand i fadet, inden det sættes i ovnen. Lad dem blive bagt i omtrent 1 time ved 175 grader.

Server varme.

Energi: pr 100 g : 413 KJ
Kulhydrater: 51,4 %
Fedt: 9,6 %
Proteiner: 39,1 %

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: