Fyldte peberfrugter
Ovnbagte peberfrugter fyldt med alt, hvad sanserne begærer: Ris, kalkun og skøn smag fra sødmefyldt muskatnød og frisk persille. De er nemme at lave, men skal stå en time i ovnen. Her er det dog blot at vente (og glæde sig).
Ingredienser
til 4 personer- 6 peberfrugter
- 1 løg (stort)
- 400 g hakket kalkunkød
- 1 1⁄2 dl ris
- 1 dl vand
- 2 spsk persille (hakket)
- lidt revet muskatnød
- salt
- peber
- evt. sojasauce for at salte retten
Rengør peberfrugterne, del dem på langs og fjern kernerne. Skræl og hak løget. Steg kødet i en gryde ved høj temperatur. Kom derpå løget i.
Rens risene og put dem i gryden. Hæld vandet i og tilsæt persille, muskatnød, salt, peber og evt. lidt soja. Lad det koge ved lav temperatur i et kvarters tid. Tag det af varmen og lad det stå lidt.
Tag et ovnfast fad og kom de halve peberfrugter heri. Kom fyldet i peberfrugterne. Kom en smule vand i fadet, inden det sættes i ovnen. Lad dem blive bagt i omtrent 1 time ved 175 grader.
Server varme.
Energi: pr 100 g : 413 KJ
Kulhydrater: 51,4 %
Fedt: 9,6 %
Proteiner: 39,1 %
- Publiceret d.
- 30.06.04.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Peberfrugt ›
- Fyldte peberfrugter