Græsk pastasalat med feta

Denne salat er en superdejlig fusion mellem græsk salat og pastasalat. Den indeholder en frisk og fyldig blanding af agurk, tomat og rødløg samt cremet feta, og kombinationen smager suverænt godt.

  • Den fyldige græske pastasalat med feta er dejligt tilbehør til det meste.

Til 4 personer

Kog pastaen i letsaltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, og lad pastaen køle helt af.

Hak persillen groft. Vend pastaen med persille og olivenolie.

Halvér agurken, og skrab kernerne ud med en lille ske. Skyl agurken, og snit den i tynde skiver. Pil rødløget, og skær også det i tynde skiver. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i kvarte (eller halve, hvis de ikke er ret store).

Vend agurk, rødløg, cherrytomater og oliven sammen med pastaen.

Skær fetaen i tern, og bland den forsigtigt i den græske pastasalat.

Indsendt af
d.
16.10.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.