Grøntsagsjuice med gulerødder og ingefær

Mærk vitaminerne rasle ind, når du drikker denne super sunde grøntsagsjuice. Kål og ingefær giver ekstra kant til de søde gulerødder og appelsiner.

Til 4 personer
  • 600 g gulerødder
  • 100 g spidskål eller grønkål
  • 4 cm ingefær
  • 4 appelsiner

Skyl gulerødderne eller skræl dem, hvis det er nødvendigt, men det er det sjældent. Skyl ligeledes kålen.

Skær gulerødder og kål i mindre stykker.

Skær skrællen af ingefæren, og skær den i mindre stykker.

Skræl appelsinerne - det er nemmest at skære skrællen af - og skær dem i mindre stykker.

Kom skiftevis lidt appelsin, gulerod, kål og ingefær i juicepresseren, indtil det hele er presset til juice.

Servér evt. grøntsagsjuicen med isterninger.

Indsendt af
d.
24.02.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.02.15.
Kategori: