Grøntsager med dip

Lav nemt en luftig og cremet dip med en let krydret smag. De grønne urter giver både en fin friskhed og pynter pænt. Grøntsagerne kan i øvrigt varieres efter smag - brug f.eks. også stænger af peberfrugt og asparges.

Til 4 personer
  • 6 gulerødder
  • 6 stængler bladselleri

Dip

  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 3 spsk paprika
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 spsk citronpeber
  • 500 g creme fraiche
  • salt
  • peber

Skræl gulerødderne og fjern de yderste ”tråde” fra bladsellerien. Skær hver gulerod i fire dele på langs. Del evt. stykkerne over på midten, hvis du synes, de er for lange. Del bladsellerien i tre på langs og skær stykkerne over på midten.

Stil grøntsagerne i glas – enten hver for sig eller blandede.

Hak den friske basilikum og koriander. Bland paprika, cayennepeber og citronpeber i creme fraichen og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber. Pynt dippen med basilikum og koriander.

Server grøntsagerne med dippen.

Indsendt af
d.
06.04.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.04.14.
Kategori: