Agurk med granatæble

Den sprøde agurk, den cremede flødeost og de saftige granatæblekerner klæder hinanden fortrinligt, og udtryksmæssigt får du en smuk lille servering, som kan nydes både til hverdag og fest.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 6 personer
  • 1 agurk
  • 1 bdt persille eller basilikum
  • 200 g flødeost naturel eller smuldret feta
  • salt
  • peber
  • 1/2 granatæble

Skyl agurken, og skær den i skiver.

Skyl ligeledes persillen, og hak den. Bland den sammen med osten, og smag til med salt og peber.

Pil kernerne ud af granatæblet.

Smør flødeost-blandingen ud på agurkeskiverne, og læg nogle granatæblekerner på toppen.

Så er de klar til servering.

Indsendt af
d.
23.01.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.01.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem