Honningristet müsli i ovnen

Når du køber müsli er det svært at have det fulde overblik over, hvad der er tilsat. Lav i stedet selv denne blanding af fiberrige havregryn, hele hvedekerner og knasende nødder. Ønsker du at gøre múslien sundere, kan sukkeren udelades.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Den hjemmelavede müsli kan opbevares i et tætlukkende glas.
  • De honningristede lækkerier helt tæt på.
Ingredienser
  • 4 dl havregryn
  • 2 dl hele hvedekerner
  • 2 dl byggryn
  • 2 dl chiafrø
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1 dl pekannødder (hakkede)
  • 1 1/2 dl hasselnødder (hakkede)
  • 1 dl mandler (hakkede)
  • 4 spsk honning

Bland alle ingredienserne i en skål og rør honningen godt ud.

Kom på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 125 grader i 45 minutter - der skal røres i müslien 2-4 gange mens det er i ovnen.

Lad det afkøle helt og kom müslien i et tæt glas.

Indsendt af
d.
03.05.13.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem