Omelet med skinke og ost

Dejlig omelet, der er fyldt med skinke og smeltet ost. Omeletten er nem og hurtig at lave, og den smager dejligt både til morgenmad og brunch eller til frokost med en salat og en skive ristet brød til.

  • Dejlig omelet med hele skiver skinke og revet ost
  • Omeletten indeholder også porrer og smager skønt med en frisk salat til

Til 2 personer

Snit porre, og sautér skiverne ved middelvarme i halvdelen af smørret på den pande, som skal bruges til omeletten. Kom dem op i en skål, så snart de begynder at tage farve. Hæld vandet over, så de køler lidt ned. Porre kan udelades, hvis man ikke kan lide det, og man kan også udskifte porre med løg.

Knæk æggene ud i skålen med porre og vand, og krydr med salt og peber. Bland det hele grundigt.

Kom den anden halvdel af smørret på panden, og sørg for, at hele panden er dækket af et tyndt lag smeltet smør. Panden skal stå på middelvarme.

Hæld æggeblandingen ud på panden, og sørg for, at massen er jævnt fordelt. Drys den revne ost ud over æggemassen, og læg skinkeskiverne ovenpå. Lad omeletten simre i ca. 3-4 minutter, og vend så den ene halvdel af omeletten over på den anden.

Server omeletten varm – gerne med en frisk salat til, hvis den skal bruges som frokostret. Den kan også serveres til morgenmad eller brunch.

Indsendt af
d.
13.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.