Nem italiensk ret med æg i tomatsauce

Ultra nem og hurtig italiensk ret med æg, der pocheres i en lækker tomatsauce og fuldendes af et dejligt drys parmesanost. Retten er pakket med velsmag og perfekt til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad.

  • Pocherede æg i en utroligt velsmagende tomatsauce er essensen af denne nemme italienske ret.

Til 1 person

Til servering

Kom olivenolien på en pande, og varm det op ved svag-middel varme. Riv hvidløget på den fine side af rivejernet, og vend det rundt i den varme olivenolie. Lad det stege i et minut.

Tilsæt tomatsauce, chilipulver og oregano. Skru op til middel varme, og lad det simre i 5 minutter.

Lav huller i tomatsaucen, og slå æggene ud heri. Riv parmesanosten over, og krydr godt med salt og peber. Dæk panden med sølvpapir, eller læg låg på.

Lad retten simre i 3 minutter. Tag den herefter af varmen, og lad den stå i yderligere 3 minutter - så skulle hviden gerne have sat sig, mens blommen stadig er lidt flydende.

Servér den dejlige italienske ret med purløg, ristet brød og evt. et ekstra stænk olivenolie og lidt ekstra parmesanost.

Indsendt af
d.
22.08.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.