Karryret med kylling, grøntsager og kokosmælk

Nem one pot karryret med kylling og kokosmælk samt dejlige grøntsager i form af kartofler, gulerødder og blomkål. En fyldig og velsmagende ret, hvor det hele tilberedes i samme gryde, så det er ultra simpelt at gå til.

starstarstarstarstar
4,8  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 300 g gulerødder
  • 300 g kartofler
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • 2 spsk olie
  • 4 tsk karry
  • 1 dl mælk (eller vand)
  • 3/4 terning hønsebouillon
  • 1 ds kokosmælk
  • saft af 1/2 citron
  • salt
  • peber
  • 1/2 blomkål
  • evt. persille til pynt

Skræl gulerødder og kartofler, og skær begge dele i mundrette tern. Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Sæt grøntsagerne til side.

Brun kyllingeinderfileterne af i halvdelen af olien ved høj varme. Tag dem op og sæt dem til side til senere.

Kom den anden halvdel olie i gryden, og svits løg og hvidløg ved middel varme heri. Tilsæt gulerødder, kartofler og karry, og lad det stege et par minutter.

Tilsæt dernæst mælk (eller vand), hønsebouillonterning, kokosmælk og citronsaft, og krydr med salt og peber. Bring det i kog. Lad det simre i ca. 20 minutter, og rør rundt løbende.

Forbered imens blomkålen. Fjern bladene fra blomkålen, og skyl den. Skær toppen i grove buketter, og riv stokken. Tilsæt blomkålen til karryretten sammen med de brunede kyllingeinderfileter, og lad det simre yderligere 10 minutter, til både grøntsager og kylling er møre.

Smag retten til med salt og peber, og drys evt. med lidt persille inden servering.

Indsendt af
d.
30.10.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.10.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem