Fisk i fad med kokosmælk

Virkelig nem opskrift på fisk og grøntsager i fad med en cremet sauce af kokosmælk, mild rød karry og et strejf af lime.

  • Thai inspireret fisk i fad med kokosmælk.
  • Her uden forårsløg på toppen.
  • Sådan så fadet med den færdige ret ud.

Til 4 personer

Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Tænd ovnen på 200 grader.

Kom olien på panden og svits karrypastaen (eller alm. karry) deri ved middel-høj varme. Kom gulerodsternene på panden og lad dem stege et par minutter mens du skærer hvidløg og peberfrugter - rør løbende i gulerødderne, så de ikke brænder på.

Pil hvidløget, skær det i tynde skiver og kom dem på panden. Skyl peberfrugterne, skær dem i tern og kom dem på panden. Steg et par minutter så peberfrugterne afgiver noget af deres væske, og små småt begynder begynder at blive møre.

Tilsæt kokosmælken og lad det simre ved lav varme. Smag kokossaucen til med limesaft, salt og peber. Jævn evt. saucen med maizena eller hvedemel udrørt i lidt koldt vand.

Rengør forårsløgene, skær dem i skiver og bland dem i saucen (gem evt. lidt til at drysse over den færdige ret).

Rengør fisken og dup den tør med lidt køkkenrulle eller et rent viskestykke. Krydr med salt og peber.

Hæld kokossaucen i et ildfast fad og læg fiskestykkerne ovenpå. Bag i ovnen i ca. 12 minutter eller til fisken er gennemstegt men stadig saftig.

Drys de sidste forårsløg over, og spis retten som den er eller servér med ris.

Indsendt af
d.
22.02.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.