Kyllingefilet med bacon i airfryer
Saftig kyllingefilet med sprød bacon tilberedt i airfryer. Det tager ingen tid at lave og smager vanvittigt godt.
Ingredienser
til 2 personer- 2 kyllingefileter
- 1 pk bacon i skiver
- salt
- peber
Sådan laver du kyllingefilet med bacon i airfryer
Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Vikl baconskiverne omkring kyllingen, så skiverne overlapper hinanden lidt.
Tid og temperatur
Læg kyllingebrysterne i airfryer-kurven. Bag dem ved 180 grader i 18-25 minutter eller til baconen er sprød. Den nøjagtige tid afhænger både af kyllingefileternes størrelse og hvor godt din airfryer varmer (der kan være ret stor forskel på begge dele).
Lad dem hvile 5-10 minutter inden servering. Så holder de sig saftige.
Hvis du ligesom mig er vild med sprød kylling, kan jeg anbefale den her opskrift:
Paneret kyllingefilet i airfryer
Fakta om opskriften
Måltid: Hovedret
Oprindelse: Det danske køkken
Tidsforbrug:
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:
Samlet tid:
Næringsindhold for kyllingefileter med bacon
| pr. person | total | |
|---|---|---|
| Kalorier | 292 kcal | 584 kcal |
| Kulhydrat | 0 g | 0 g |
| Protein | 35 g | 70 g |
| Fedt | 17 g | 34 g |