Kyllingefilet med parmaskinke

Lækre kyllingefileter fyldt med cremet feta og frisk persille, og svøbt i dejlig parmaskinke.

Til 2 personer
  • 1 bdt persille eller basilikum
  • 50 g feta
  • 2 kyllingefileter
  • 8 skiver parmaskinke
  • peber (Friskkværnet)
  • lidt olie til at smøre fadet

Hak persillen og bland den sammen med smuldret feta.

Skær en lomme i kyllingefileterne og kom feta/persille-blandingen i. Drys med friskkværnet peber.

Læg 4 skiver parmaskinke, så de overlapper hinanden. Læg en kyllingefilet ovenpå og vikl parmaskinken omkring den. Gør det samme med hver kyllingefilet.

Læg dem i et smurt ildfast fad med "samlingen" nederst.

Steg i ovnen ved 190 grader i ca. 30-35 minutter afhængig ovnen og kyllingefileternes tykkelse. De sidste 15 minutter sættes ovnen på varmluft, så parmaskinken bliver sprød.

Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori: