Kyllingefilet med parmaskinke
Lækre kyllingefileter fyldt med cremet feta og frisk persille, og svøbt i dejlig parmaskinke.
- 1 bdt persille eller basilikum
- 50 g feta
- 2 kyllingefileter
- 8 skiver parmaskinke
- peber (Friskkværnet)
- lidt olie til at smøre fadet
Hak persillen og bland den sammen med smuldret feta.
Skær en lomme i kyllingefileterne og kom feta/persille-blandingen i. Drys med friskkværnet peber.
Læg 4 skiver parmaskinke, så de overlapper hinanden. Læg en kyllingefilet ovenpå og vikl parmaskinken omkring den. Gør det samme med hver kyllingefilet.
Læg dem i et smurt ildfast fad med "samlingen" nederst.
Steg i ovnen ved 190 grader i ca. 30-35 minutter afhængig ovnen og kyllingefileternes tykkelse. De sidste 15 minutter sættes ovnen på varmluft, så parmaskinken bliver sprød.