Kyllingespyd med lækker marinade i ovn

Møre og saftige kyllingespyd med en vildt lækker marinade. Spydene bages i ovnen, så de er ekstra nemme at lave. Perfekt til buffeten, som tapas eller til aftensmad med dejligt tilbehør, som f.eks. ovnkartofler og en grøn salat.

Til 4 personer
  • 800 g kyllingebryster
  • 50 g brun farin
  • 1/2 dl teriyaki sauce
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk sød chilisauce

Fjern fedt og sener fra kyllingen, og skær kødet ud i passende stykker. Kom kyllingestykkerne i en pose, der kan lukke tæt.

Bland brun farin, teriyakisauce, citronsaft, presset hvidløg og sød chilisauce i en skål, og rør det godt sammen. Hæld marinaden over kyllingen, luk posen, og massér marinaden godt ind i kyllingen.

Lad kyllingen trække på køl i mindst 1 time, men gerne længere.

Fordel kyllingen på spyd, og læg dem på en bradepande med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 210 grader i 10-15 minutter, til kyllingen akkurat er gennemstegt.

Indsendt af
d.
22.09.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.09.17.
Kategori: