Kyskager med lakrids

Lad de hjemmelavede kyskager knase sprødt i munden og opløses smeltende sødt på tungen. Dette er klassiske kyskager, som din mormor lavede dem - tilsat lakridssmag! Servér som de er, brug dem som pynt på desserten eller stil dem frem til en børnefødselsdag, hvor de med garanti vil være populære.

Ingredienser
  • 50 g sukker
  • 35 g vand
  • 1 æggehvide
  • 2 spsk lakridspulver

Udstyr

  • sprøjtepose
  • stjernetylle

Kom vand og sukker i en gryde og lad det koge op indtil sukkeret er smeltet. Lad sukkerlagen køle helt af.

Pisk æggehviden luftig i en skål. Tilsæt sukkerlagen lidt efter lidt mens der piskes.
Fortsæt med at piske i 10 minutter. Kom lakridsen i og pisk i yderligere 2 minutter.

Fyld blandingen i en sprøjtepose med stjernetylle og tryk små toppe ud på en bageplade med bagepapir. Bag kyskagerne i ovnen ved 110 grader i 75 minutter.

Opbevar i en lufttæt beholder.

Indsendt af
d.
12.02.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.02.13.
Kategori: