Kyskager

Kyskager er en elsket klassiker, som du simpelt kan lære at lave selv. Dem, du kan købe færdiglavede, kan du kysse farvel - disse smager MEGET bedre. De smager sødt, lige som de skal og med et fint anstrøg af hindbær. Top børnefødselsdagen med toppene eller brug dem som topping på desserten.

Ingredienser
  • 1 1/2 æggehvide
  • 75 g sukker
  • 50 g vand
  • 2 spsk frysetørret hindbær (knuste)
  • rød pastafarve

Udstyr

  • sprøjtepose
  • stjernetylle

Kog sukker og vand op i en gryde til sukkeret er opløst. Lad det køle af.

Pisk æggehvide i en stor skål og kom herefter (meget forsigtigt) det afkølede sukkervand i lidt af gangen mens der piskes. Fortsæt med at piske i 10 minutter og tilsæt rød frugtfarve og hindbærpulver.

Kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle og pres kyskagerne ud på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 110 grader i 1 time og 15 minutter.

Lad kyskagerne køle af, så de bliver sprøde.

Opbevares i en lufttæt beholder.

Indsendt af
d.
12.02.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.02.13.
Kategori: