Lækker bønnesalat med tomat og god dressing

Den her lækre bønnesalat er lavet med grønne bønner og dejlige tomater og serveres med en fremragende tomatdressing. En simpel, sund og skøn salat, der er perfekt som tilbehør til de fleste retter.

  • Den lækre bønnesalat med grønne bønner, tomat og den dejlige dressing dryppet over.
  • Bønnesalaten kan sagtens serveres med dressingen ved siden af.

Til 3 personer

God dressing

Skær enderne af de grønne bønner, og kog dem i letsaltet vand i 3-4 minutter, så de er møre, men stadig sprøde. Hæld vandet fra, skyl bønnerne med koldt vand, og lad dem dryppe godt af.

Skyl cherrytomaterne, og skær dem over en enkelt gang (skær dem i skiver, hvis du bruger San Marzano tomater). Skyl peberfrugten, fjern kernerne og de hvide hinder, og skær den i tynde strimler. Skyl forårsløgene, og snit dem fint. Vend alle grøntsagerne sammen.

God dressing:
Skyl cherrytomaterne, og kom dem op i en blender (eller et blenderglas, hvis du bruger en stavblender). Tilsæt balsamico, sukker og hvidløg, og blend blandingen grundigt. Pisk olivenolien i lidt ad gangen, så dressingen tykner. Smag til med salt og peber.

Du vælger selv, om du vil servere dressingen ved siden af eller vende de grønne bønner og grøntsagerne rundt i den lige inden servering.

Indsendt af
d.
20.08.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.