Nem pastasalat uden kød

Det er super nemt at lave denne lækre pastasalat uden kød, og så smager den helt fantastisk som tilbehør eller som en ret i sig selv. Den gode dressing binder det hele sammen på fineste vis.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 150 g pasta
  • 100 g grønne bønner
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 1 forårsløg
  • 120 g tomater
  • 1 avocado

Dressing

  • 1 spsk olie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk sukker
  • salt
  • peber

Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra, og lad pastaen køle af.

Skyl bønnerne, og skær enderne fra. Skær bønnerne ud i mindre stykker, og rist dem kort på en varm pande med lidt olie. Drys med salt. Lad bønnerne køle af.

Rens forårsløg, og skær det ud i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem ud i kvarte. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet ud i tern.

Bland olie, citronsaft, sukker, salt og peber til en dressing. Kom alle grøntsagerne i en skål med pastaen, og vend dressingen i.

Servér som tilbehør til kød eller som i en ret i sig selv.

Indsendt af
d.
10.05.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.05.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem